Main menu

De docenten

Warner Dijkstra MSc MBA


Warner Dijkstra is een ervaren docent die gepokt en gemazeld is binnen de onderwijsbranche. Als interim manager heeft hij jarenlange ervaring binnen het PO, VO en ROC werkveld. De afgelopen jaren heeft hij verschillende bedrijfseconomische opdrachten binnen het onderwijs vervuld. Hij ondersteunt College van Besturen en (algemene) directies op het gebied van o.a. bezuinigingsoperaties, organisatie ontwikkeling, formatiebeheersing, jaarrekeningtrajecten, het opstellen van een meerjarenbegroting, het inrichten van planning & control cycli en procedures. Daarnaast ondersteunt en adviseert hij (g)mr-leden met verschillende financiële analyses.

 

Drs. Gert van de Werken RA


Gert van de Werken is werkzaam als registeraccountant. In die hoedanigheid controleert en certificeert hij onder andere jaarrekeningen van onderwijsinstellingen. Daardoor is hij uitstekend op de hoogte van alle vereisten waaraan de verslaggeving en de inrichting van de organisatie moet voldoen.
Regelmatig treedt hij op als adviseur van (g)mr’s. Zijn ervaring als docent heeft hij opgedaan als (parttime) docent aan de HEAO. Verder verzorgt hij nog regelmatig cursussen binnen de beroepsorganisatie voor collega accountants.